AFI Bulgaria, част от  AFI Europe, е водеща компания за развитие и инвестиции в недвижими имоти на територията на Централна и Източна Европа. Фокусът на компанията е насочен към цялостното планиране и създаване на луксозни жилищни комплекси от затворен тип, бизнес сгради, търговски центрове и логистични паркове. Високото качество на строителство в комбинация с функционален или практичен дизайн на сградите, позволяват на AFI Europe, част от AFI Group, да имат цялостни завършени проекти в България, Чехия, Германия, Унгария, Латвия, Полша, Румъния и Сърбия. Спазвайки най-стриктните стандарти в строителството, Групата продължава да непрекъснато създава модерни и привлекателни проекти.

AFI Europe е собственост на Africa Israel Investments Ltd., международен холдинг и инвеститорска компания с разрастваща се дейност в областта на недвижимите имоти, търговски центрове, енергетиката, модата, телекомуникациите и медиите, инфраструктурата, промишлеността и инвестирането в жилищни сгради.  

 

Където градската среда среща спокойствието.

В столицата на България AFI Bulgaria имат два напълно изградени и функциониращи жилищни комплекса. Това са „Витоша Тюлип“, разположен в кв. „Кръстова Вада“ и „Лагера Тюлип“, на няколко метра от „Лагера Тюлип“ 2.

Вдъхновени от желанията на клиентите, AFI Bulgaria създаде и „Лагера Тюлип“ 2. Още един семеен мини-квартал в сърцето на София.