В столицата на България AFI Bulgaria имат два напълно изградени и функциониращи жилищни комплекса. Това са „Витоша Тюлип“, разположен в кв. „Кръстова Вада“ и „Лагера Тюлип“, на няколко метра от „Лагера Тюлип“ 2. Вдъхновени от желанията на клиентите, AFI Bulgaria създаде и „Лагера Тюлип“ 2. Още един семеен мини-квартал в сърцето на София.

 

Лагера Тюлип

Опитът на AFI Europe в създаването на жилищни комплекси по цял свят допринесе значително за дизайна и изграждането на Лагера Тюлип. Комплексът се състои от четири модерни блока с апартаменти, проектирани и ориентирани по най-добрия начин спрямо околната среда. Кварталът е от затворен тип и включва търговски площи, подземен паркинг, места за отдих, детски площадки и градини с много зеленина, създадени специално за жителите на Lagera Tulip.

Апартаментите са напълно завършени с модерно висококачествено оборудване. Видео интеркомът и солидната входна врата допринасят за сигурността, а автоматичната врата на подземния паркинг – за удобството на жителите.

 

Витоша Тюлип

Витоша Тюлип е разположен в полите на Витоша, в непосредствена близост до едни от най-престижните квартали – Драгалевци и Лозенец. Благодарение на различните форми на обществен, градски транспорт и близостта си до булевард Черни Връх, комплексът има осигурен достъп до центъра на града, най-добрите търговски зони и Бизнес Парк София.

Витоша Тюлип представлява затворен комплекс с ограничен достъп, който съдържа 144 луксозни апартамента в четири сгради, разположени на 18 000кв м. На разположение на живущите е модерен Спа център, вътрешен басейн и фитнес. Комплексът има подземни паркинги, детски кът, зелени площи и кът за почивка.

 

AFI България е част от престижния инвеститор AFI Europe. Отделните проектите на AFi Europe в Източна Европа може да разгледате тук: afi-europe.eu

 

Лагера Тюлип
Опитът на AFI Europe в създаването на жилищни комплекси по цял свят допринесе значително за
дизайна и изграждането на Лагера Тюлип. Комплексът се състои от четири модерни блока с
апартаменти, проектирани и ориентирани по на-добрия начин спрямо околната среда. Кварталът
е от затворен тип и включва търговски площи, подземен паркинг, места за отдих, детски площадки
и градини с много зеленина, създадени специално за жителите на Lagera Tulip.
Апартаментите са напълно завършени с модерно висококачествено оборудване. Видео
интеркомът и солидната входна врата допринасят за сигурността, а автоматичната врата на
подземния паркинг – за удобството на жителите